Wandlampen

De wandlamp is geschikt voor iedereen

De wandlamp is perfect om een kleine ruimte te verlichten. Denk hierbij aan een badkamer of een kleine keuken. Ook kan de wandlamp in uw woonkamer geplaatst worden en gecombineerd worden met andere lampen. Een wandlamp geeft een leuke sfeer in huis. Veel van onze lampen zijn verstelbaar in lichtintensiteit en in lichtkleur. Zo heeft u altijd de sfeer die u wilt. Deze lampen zijn bijvoorbeeld leuk voor in de slaapkamer.

Voor ruimtes waar een lamp veel brandt raden wij u echter een besparende LED lamp aan. Deze lampen kosten u minder stroom. Welke lamp u wilt ligt dus aan uw eigen wensen. Onze medewerkers kunnen u helpen met het uitkiezen van de lamp die bij u past. U kan hiervoor contact met ons opnemen. Het is dan belangrijk dat u vertelt wat uw wensen zijn en waar u de lamp wilt gebruiken. Foto’s van de ruimte kunnen ons erg helpen met het bepalen van de meest geschikte lamp.

Op maat gemaakte wandlamp

Als u echt geen lamp kan vinden die voldoet aan uw eisen hebben wij nog een oplossing voor u. Wij kunnen een lamp speciaal voor u maken. Dit doen wij met de hand en is relatief goedkoop. De lampkappen maken wij van hout of kunststof. Heeft u speciale verzoeken? Wij kunnen al uw wensen bespreken totdat wij de ideale lamp voor u ontworpen hebben. Nadat u akkoord gaat met het ontwerp maken wij de lamp. Binnen een week is de lamp klaar en bij u thuis.

De lampen die wij speciaal voor u maken kunnen voorzien zijn van verschillende functies. Dingen waar u uit kunt kiezen zijn bijvoorbeeld verschillende lichtkleuren en lichtintensiteiten. Wij hebben al veel mensen blij gemaakt met onze op maat gemaakte lampen. Wij hopen ook u blij te kunnen maken.